vineri, 11 noiembrie 2011

Today, Iphone 4S will change the world! It's just designed to thrill!

În noaptea dinspre 10 spre 11 noiembrie, Vodafone a lansat la magazinul său din Mall Plaza Romania noul iPhone 4S. Noul Iphone il puteti achizitiona din magazinele VODAFONE de la 0 euro pentru versiunea de 16GB, pentru abonamentul Mega 80, 149 euro pentru versiunea de 32GB şi 249 euro pentru versiunea de 64GB. Iphone 4S, este, aşa cum a spus directorul Vodafone România, Mihai Ghyka, „ultimul moment de geniu al lui Steve Jobs".
Iphone 4S este unul dintre cele mai bune produse create vreodata si nu e de mirare ca a devenit smartphone-ul numarul 1 in lume, asa ca cei de la Apple au trecut printr-o mare incercare: cum ar putea sa imbunatateasca un produs atat de extraordinar? Cu Iphone 4S au reusit sa faca acest lucru! Au lasat acelasi design exterior superb, insa au regandit pe deplin "interiorul" acestuia.  Au adaugat chipul A5 care este de 2 ori mai rapid si au modificat complet camera foto. Acesta nu are doar 8 megapixeli, are si un sistem nou de lentile, care imbunataesc calitatea imaginii. Great photography isn’t just about megapixels — it’s about light, too!!
"And now, let's introducing Siri" a spus Greg Joswiak, Vicepresedinte la Apple. Siri este o modalitate cu totul noua prin care poti interactiona cu Iphone-ul tau. Este exact ca un asistent personal, care te asculta, iti raspunde la intrebari si poate chiar sa indeplineasca anumite sarcini pentru tine. Este unul dintre produsele care poate recunoaste cuvintele pe care le spui, avand abilitatea de a intelege ceea ce inseamna fiecare cuvant in parte. That;s great about Siri!
Grafica a fost imbunatatita de 7 ori, astfel ca jocurile ruleaza mult mai bine, iar paginile web se incarca de 2 ori repede. Poti deasemenea sa-ti editezi pozele direct de pe Iphone-ul 4S, sa realizezi o fotografie HDR si sa filmezi in format HD! Sa nu uitam de iOS, cel mai avansat sistem de operare din lume care se poate gasi pe un telefon mobil.
Iphone 4S este cel mai extraordinar Iphone creat vreodata! It's just designed to thrill! We love Iphone!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu